Oldalak

2012. augusztus 16., csütörtök

Aranykapu Ada 2012.08.15


Részt vettem tegnap az adai Aranykapu Vásáron, ez egy szabadtéri rendezvény, kézműves termékekkel és esti szórakoztató programokkal Ada sétálóutcáján, népzenei és néptánc műsorral. A sétálóutca telis tele volt vásárosokkal, alig kaptam szabad helyet. Az én asztalkámon nem volt teljes a kínálat, természetesen a klasszikusok jelen voltak: levendulás szappan, körömvirágos szappan, sószappan, kamillás szappan, mentás szappan, ezek mellett készítettem vörösboros szappant fahéjjal, ennek vegyes hatása volt az emberekre volt akinek tetszett, de volt akinek nagyon nem! :-)
Még az újvidéki tv riportere is megtalált, nemcsak interjút kért tőlem, de még szappant is vett! Az interjút remélem senki se nézi, mert zavaromban össze-vissza beszéltem, hülyeségeket mondtam, akik mégis megnézik remélem megbocsássák ezt nekem, "nem vagyok én szokva ehhez"!
A szappanjaim fogadtatása pozitív volt, nagyon jól éreztem magam a sok érdeklődő ember között! Köszönöm a részvételi lehetőséget! Remélem jövőre is ott lehetek!

wibiya widget